Deveta sezona u Diablu III nedavno je završila, pa je Blizzard nakon dugog testiranja prije početka nove sezone konačno odlučio implementirati neke mehanike koje će olakšati život svim igračima tog akcijskog RPG-a. Novom je zakrpom treća igra u mračnom svijetu Diabla došla do brojke 2.5.0, a što sve donosi pročitajte u nastavku.


Mijenjanje buildova i čuvanje materijala u Diablu je sada lakše

Jedna od iritantnijih stvari u Diablu III bilo je eksperimentiranje s buildovima, budući da ste stalno ručno morali mijenjati sve vještine i opremu koje nosite na sebi. S implementacijom nečeg što je razvojni tim nazvao Armory taj će dio sada biti puno jednostavniji. Blizu stasha u svakom gradu sada se nalazi ormar u kojem možete spremiti do pet različitih buildova, a mijenjate ih jednostavnim klikom na onog kojeg ste spremili i sada vam je potreban. Nestalo vam je materijala i želite ih što brže prikupiti? Spremite speedfarming kombinaciju i uskočite u Rift. Želite vidjeti koliko s trenutnom opremom možete dogurati u Greater Riftu? Odmah se prebacite na onog kojeg ste za to pripremili.

Druga stvar koja je bila problematična jesu materijali koji su potrebni za izradu itema – sada su dostupni svim likovima i imaju svoj poseban inventar u kojeg se spremaju i ne morate više brinuti o tome jeste li nešto ostavili na nekom od drugih likova s kojima ste igrali. Još jedna velika promjena jest dodatak Primal Ancient Legendary itema koji imaju dosta bolje statistike od Ancient Legendaryja, no to naravno znači da još rjeđe padaju od ovih prijašnjih.

Od drugih promjena koje su stigle sa zakrpom promijenjeni su neki skillovi, dodani novi Legendary itemi i malo promijenjen Adventure mod. Cijeli popis promjena možete pročitati i proučiti u službenoj objavi na Blizzardovim stranicama, a ako vam je draže nove sadržaje možete pregledati i u video obliku ispod teksta.

Za kraj ćemo spomenuti da nova, deseta sezona započinje 31. ožujka, a tada će započeti i prva sezona na konzolama koje do sada nisu imale pristup tom sadržaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *