S veseljem vam donosimo vijest da je četvrta sezona otvorena za igranje na PC-u. Ako ste redovni igrač Diabla 3 vjerojatno znate o čemu se radi, no za one manje upoznate s temom, sezone predstavljaju opcionalni mod igre koji PC igračima daje motiv da kreiraju novog sezonskog lika te krenu iz nule, ostavljajući svo osvojeno zlato i sve cijenjene iteme iza sebe. Krajem sezone sve iteme možete prebaciti na regularnog lika, što je odlična prilika da dograbite neke od najrjeđih i najvrjednijih itema u Diablo 3 svijetu. Po prijašnjim iskustvima sa Diablo 3 sezonama, za očekivati je da će i četvrta sezona trajati barem 3 mjeseca.

Zašto igrati četvrtu sezonu?

Kao i prije, igrači koji se odluče uključiti u sezonsko igranju imaju pristup legendarnim itemima koji su ekskluzivni za svaku sezonu, kao i mnoštvo kozmetičkih nagrada te preinačenim i poboljšanim učincima vaših napada. Osim toga, tu je i vrlo privlačno novo sučelje putem kojeg ćete moći pratiti svoj napredak kako sezona bude odmicala. Nakon kreiranja novog lika za sezonu, do ovog sučelja možete doći selektiranjem istog, gdje će se misije sortirati primarno po težini. Rješavanjem svih misija bit će vam dodijeljen poseban kozmetički dodatak za vašeg ljubimca suborca, kao i portret slike. Svima je jasno da Diablo 3 za sobom vuče i veliko tržišteitema te je četvrta sezona odlična prilika da ugrabite nove i ekskluzivne legendarne iteme poput Legendary Gem ili Bane of the Stricken, (cijeli popis ovdje), a tu su i neki itemi specifični za klase. Za temeljite igrače tu su i tzv. achievementi koji su tu kako bi već kompleksne izazove i misije učinile još izazovnijima, pogotovo kad se radi o okršajima s bossevima, gdje ćete primjerice imati dodatni izazov u smislu dovršavanja bossa unutar 20 sekundi i slično.

diablo 3 season 4

Hoće li četvrta sezona biti raspoloživa i na konzolama?

Blizzard je dosta otvoren po ovom pitanju te unatoč velikom broju zahtjeva sezone općenito neće biti opcija za one koji Diablo 3 igraju na svojim konzolama. Unatoč činjenici da je Diablo 3 mehanički jednaka igra bilo na konzolama ili na PC-u, radi očuvanja optimalne kvalitete igre na svakoj od platformi potrebni su i kompromisi. Zbog svog always online sustava, Diablo 3 te njegove ekspanzije i sezone su najprikladnije za izvođenje na PC-u zbog održavanja konstantne veze s Internetom.

Diablo 3 i dalje puca od snage

asd

Unatoč početničkim problemima što se servera tiče te pomalo nedostatnog sadržaja izvorne verzije igre (u usporedbi s prethodnicima), Blizzard se zbilja trudi zadržati Diablo 3 na vrhu popisa najkvalitetnijih akcijskih hack’n’slash igara. Sezona 4 je samo jedan način produžavanja životnog vijeka ove fenomenalne igre koja je na tržištu već preko tri godine, ali i dalje žari i pali. U ovoj fazi svog vijeka Diablo 3 je izvrsno iskustvo te ako ste dosad odgađali igranje iz bilo kojeg razloga, razmotrite opciju kupnje nanovo jer se zbilja isplati – očito je da će Diablo 3 ostati dugo s nama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *