Devolver Digital, tvorci popularnih igara Watch Dogs i Ghost Recon, zajedno su sa indie studijom Sloclap sjeli za stol i predstavili igru Absolver – novu MMO tučnjavu koja bi trebala izaći sljedeće godine. Riječima njhovog CEO-a Forka Parkera: “Ljudi žele udarati bezlične, bezimene strance preko interneta.” Što je, tehnički, svakom bila želja otkad se prvi put spojio na internet.


Absolver vas stavlja u ulogu Prospecta, člana elitnog teama boraca

Absolveri se koriste fora-kung-fu-matrix borbom kako bi održali stabilnost u svijetu palog Adal Empirea kojime sada vladaju izvjesni The Guides. Igra će koristiti fluidnu borbu u stvarnom vremenu koja će omugućavati igraču odabir i brzo mijenjanje između četiri taktička stava. Izbjegavanje i pariranje će biti od ključne važnosti za pobjedu u solo ili 3 na 3 mečevima. Igrač će moći prilagođavati svog lika potrebama meča odabirom oružja i slaganja napada u famozne Combat Decks.

Igra je u svojoj srži MMO, pa će igrači susretati jedni druge u svijetu u PvE (“Dungeon mines of Adal“) i PvP instancama. No bez obzira na multiplayer bit, Devolver Digital obećaje dobru priču koja će se raspletati ovisno o odlukama igrača. Sve u svemu, koliko možemo vidjeti po traileru i screenshotovima, Absolver obećaje jedan čudesan i mističan svijet pun dobre, koreografirane tučnjave i uz to, eto za promjenu, nema nikakvih pištolja, pušaka i ostalih stvari koje idu “dum dum pkaaa pkaaa pju pju pju” kad ih se stisne gdje treba. Za one koji žele svojim očima vidjeti taj prilično cool setting, tu je trailer.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *