Iz nekog je razloga u zadnje vrijeme počelo biti jako popularno da se na internetu pojave informacije vezane uz igre prije nego što bi trebale, a ove godine je to dodatno izraženo prije održavanja sajma E3 na kojem inače svi bitni i manje bitni razvojni timovi i izdavači otkrivaju svoje planove. Istu sudbinu doživjela je multiplayer pucačina ekskluzivna za konzole, Destiny, pa je tako Bungie odlučio odgovoriti na glasine i službeno predstaviti novu ekspanziju za nju.


Destiny: Rise of Iron i uspon novih lordova

Nove je informacije o ekspanziji Rise of Iron razvojni tim odlučio podijeliti putem prijenosa uživo na popularnom servisu Twitch.tv. Otkrili su kako će u igru ubaciti novi raid, strike, oružja, opremu, misije i kompetitivni multiplayer mod. Ovo će također biti prva od četiri ekspanzije koja stiže isključivo na nove konzole, jer Bungie nije uopće spominjao Xbox 360 i PlayStation 3. U ekspanziju se vraća zloglasni bacač raketa, Gjallarhorn, a uz to stiže i nova “društvena zona” pod imenom The Plaguelands Zone. Rise of Iron će se prodavati po cijeni od 30 eura, a za kupovinu morate posjedovati original i ekspanziju The Taken King.

Zacrtani datum izlaska vjerojatno posljednje ekspanzije za originalni Destiny, budući da nastavak stiže već sljedeće godine, je 20. rujan, a sigurno ćemo još detalja saznati za vrijeme sajma E3 koji započinje za par dana. Do tada uživajte u najavnom traileru i posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *