Sada kad je velika ekspanzija The Iron Banner izašla za multiplayer pucačinu Destiny, Bungie i Activision se mogu okrenuti planovima za nastavak. Prema glasinama koje su počele kružiti izgleda kako će se i PC igrači moći priključiti zabavi, ali ono što čeka igrače koji su u original uložili stotine sati možda ih neće pretjerano veseliti.


Nastavak Destinyja izuzetno je ambiciozan projekt

Kada su prvi put počeli pričati o Destinyju kao serijalu, Bungie je govorio kako će igrači moći zadržati istog lika kroz više nastavaka i ekspanzija – u toj mjeri da će s njima biti i do deset godina. Prema izvještaju portala Kotaku i novih informacija oko razvoja igre izgleda kako je taj plan pao u vodu. Postoji mogućnost da će zbog ambicija nastavka igrači sav svoj napredak morati ostaviti u Destinyju 1.

Što se platformi tiče, dovođenje ovog serijala na računala će otvoriti vrata ogromnoj količini igrača koji će igru vjerojatno htjeti isprobati, dok su PlayStation 3 i Xbox 360 otišli u zaborav već sa The Iron Banner ekspanzijom.

Od drugih promjena tu je kompletno drugačija priča, područja koja će imati društvene i pucačke elemente, spominju se gradovi i izvidnice te uklanjanje granice između većine lokacija zbog čega će igrači provoditi manje vremena u izbornicima i manje gledati ekrane za čekanje čime će se olakšati teret na servere.

Destiny 2 još uvijek nije službeno najavljen, ali pretpostavlja se da će izaći na jesen 2017. godine. Nastavak je trebao izaći ove godine, ali je odgođen. Ako želite pročitati sve detalje, možete se zaputiti portale Kotaku, koji je prvi objavio informacije, i NeoGAF gdje je objavljeno više informacija.

destiny 2 pc

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *