Dead or Alive Xtreme 3 za PS4 prolazi kroz određene poteškoće što se tiče marketinga i sudeći po posljednjim glasinama neće naći put do polica u Europi ili Sjedinjenim Američkim Državama. Izdavač Koei Tecmo je pod pritiskom prethodnih iskustava sa zapadnjačkom kulturom i igrama sa rubno eksplicitnim sadržajem odlučio obustaviti planove za distribuciju nove igre na tim prostorima.


Borbe guzovima i ples oko štange? Može…

Posljednje izdanje Dead or Alive serijala donosi sustav tamnjenja kože digitalnih komada, kao i borbe guzovima, ples oko štange, a i opciju gdje možete oblačiti svoju favoritkinju. Pretpostavljamo da i ti komadi odjeće više otkrivaju nego što skrivaju, u suprotnom to ne bi bio moderni Dead or Alive.

Glasine su potvrđene i na službenoj Facebook stranici igre, gdje su očite i burne reakcije igrača.

Capture

Pitanje eksplicitnog seksualnog sadržaja u igrama jest ozbiljan problem i studio koji razvija DoAX je javno obznanio da se ne žele baviti tim pitanjima, već će se radije osigurati od potencijalnih tužbi i igru pustiti na nešto liberalnija tržišta – Japan primarno. Igra će osim za PlayStation 4 biti dostupna i za PlayStation Vitu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *