Hrvatska Counter-Strike zajednica je objavila detalje oko svoje nadolazeće lige imena CSHR Championship Season 2 by CONN.PRO, vrijednosti čak 1000€!. Veći dio lige odigrava se preko interneta, no sama završnica u kojoj će se natjecati četiri najbolje ekipe iz regije je “offline”.

Online kvalifikacije su prvi korak

Liga počinje ubrzo i to online kvalifikacijama – prvi krug kvalifikacija će se održati u četvrtak 27.8.2015., a drugi krug tjedan kasnije, 3.10.2015. Kvalifikacije su otvorene za sve igrače iz zemalja regije; Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije, ukoliko uplate kotizaciju u iznosu od 50 KN ili 8 EUR. Organizatori napominju da će sve kotizacije u cijelosti dodati u nagradni fond, čija je “baza” trenutno 7500kn.

Osam najboljih ekipa regije dobiva priliku predstaviti se publici

Nakon kvalifikacija slijedi online liga za 8 najboljih Counter-Strike timova, koja će se svaki četvrtak i nedjelju od 19:00 sati prikazivati na Twitch kanalu CSHR-a od 19:00 sati. Vrijeme između mečeva će se ispuniti s intervjuima igrača, sažecima prošlih mečeva i nagradnim igrama za gledatelje.

LAN za 4 najbolja u vrhunski opremljenoj igraonici

Na kraju dolazi LAN natjecanje za 4 najbolje ekipe iz lige koji će se za nagradni fond boriti u Karlovačkoj igraonici Warp Omega.

Detalji i prijave dostupne su na stranici CSHR-a, a za sva pitanja možete im se javiti na Facebook stranici.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *