Ovogodišnji ESL One Cologne bio je pun iznenađenja, što od strane etabliranih teamova, što od strane novih, ali jedna od scena je definitivno ostala urezana u pamćenje svih CS:GO fanova. Radi se o 15. rundi  ESL-ovog natjecanja u kojoj Team Liquidov igrač na mapi de_cache uspjeva izvesti nešto što se rijetko kada viđa, dupli noscope frag protiv (u tom matchu favoriziranog) Fnatica. Kill o kojem se razglaba na većini CS:GO boardova je sada ovjekovječen kroz dva načina – u obliku grafita direktno na mapi, kao i direktno na samom igraču koji stoji iza njega – S1mple.


Ovakav potez, pogotovo kada svi odustanu od tebe, vrijedan je pažnje

Situacija nije bila laka, a scena nam je svima poznata – ostalo vam je nešto HP-a, imate brdo protivnika ispred sebe, a komentator, gledatelji i vlastiti team čekaju kraj runde, jer su vas već proglasili mrtvime. No, upravo u ovakvim trenucima se najbolje vidi razlika između profesionalnih i casual igrača. S1mple je nastavio s igrom, izvukao AWP i uz precizan pogodak odradio ne samo jedan, već dvostruki no scope kill.Radi li se o pukoj sreći ili skillu – nije bitno, činjenica je da će se o njemu pričati još godinama, a kako bi se cijela scena pošteno urezala u CS:GO community, priključio se i jedan od originalnih kreatora mape de_cache – FMPONE.

Naime, izrađen je grafit u stilu dvostrukog fraga te je stavljen direktno na zid pored kojeg je S1mple eliminirao preostale članove protivničkog tima. Na grafitu možete vidjeti anđela s krilima u CS:GO stilu, kao i AWP kojem ispada optika. S obzirom da se radi o zaista kvalitetno napravljenom crtežu, ne čudi nas što se S1mple odlučio na tetovažu slične veličine, preko cijelog ramena. Mapu vjerojatno još neko vrijeme nećete vidjeti na serverima, ali vjerujemo da će se cijela stvar vrlo brzo prošiti. Za slučaj da ste propustili spomenutu rundu, video se nalazi u prilogu:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *