Godina 2015.-a bila je bez dvojbe najuspješnija poslovna godina za CRYORIG. Lansiranjem proslavljenih hladnjaka za procesore pod imenima H7 i H5 Ultimate, linijom CRYO-termalnih pasti, kao i prvi prilagodljivi aluminijski blok za R1 hladnjak, CRYORIG pomalo postavlja temelje za stvaranje vrlo uspješnog branda unutar okvira procesorskih hladnjaka i popratne opreme. Sada su tu novi hladnjaci s nazivom LUMI i LUMI RGB+ koji uz vrhunske performanse što se hlađenja tiče dolaze i sa inovacijama u smislu estetike.

cryorig h7 rgb hrvatska


Interesantna nadogradnja na provjereno dobar H7 hladnjak

LUMI i LUMI RGB+ predstavljaju prvi pokušaj plasiranja hladnjaka za procesore sa dodatnim LED osvjetljenjem. Dosad smo već vidjeli bezbroj hladnjaka koji dolaze sa ventilatorom koji na sebi ima jednu ili više LED žaruljica, no ovdje je slučaj o osvjetljenju kompletnog aluminijskog tijela hladnjaka. Zvuči kao jednostavna modifikacija, no za respektabilnu izvedbu ove ideje je potrebno više stručnosti i truda nego što se čini na prvu. Nakon standardnih procesa oblikovanja rešetaka hladnjaka potrebno je tijelo hladnjaka obraditi i na CNC stroju, čega je rezultat jedinstveni hladnjak koji definitivno morate staviti u kućište sa prozorom jer će očarati i mlade i stare.

Više o CRYORIG H7 hladnjaku

cryorig h7 hrvatskaCRYORIG H7 baza je za nove osvjetljene hladnjake, što znači da se ne ovdje ne radi o prosječnom hladnjaku. H7 je na tržištu cijenjen i preferiran zbog svojih odličnih performansi, atraktivne cijene te kompaktnih dimenzija. Krasi ga i tzv. HiveFinTM tehnologija za bolje iskorištavanje zračne struje kao i Zero RAM Interference karakteristika, koja kao što i ime da naslutiti, dopušta instalaciju visokih modula radne memorije. Kao šlag na kraju navest ćemo i QF120 ventilator, dizajniran od strane CRYORIGovih inženjera koji sa svojih 120 mm tjera zrak unutar raspona od 330 do 1600 okretaja u minuti zahvaljujući PWM (Pulse Width Modulation) funkciji.

CRYORIG H7 je sljedeći checkpoint za ovu novu tvrtku što se tiče postavljanja novih tržišnih standarda za tjeranje viška topline od vašeg cijenjenog procesora. Cilja na mainstream kupce koji ipak zahtijevaju određenu dozu inovacije i šminke za već pomalo monotono tržište hladnjaka za procesore te garantiraju da odgovara za instalaciju u 99% mid-tower kućišta trenutačno raspoloživih za kupnju. Za više detalja o CRYORIG H7 posjetite službene stranice.


Okušajte se u nagradnoj igri i osvojite svoj primjerak!

cryorig nagradna igra

S veseljem vam donosimo i obavijest o nagradnoj igri u kojoj imate priliku osvojiti jedan od 5 LUMI H7 hladnjaka ili jedan od 2 LUMI RGB+ H7 hladnjaka. Za sve informacije vezane za nagradnu igru, kao i prijavnu listu posjetite službenu javnu objavu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *