Jedan od najvećih svjetskih proizvođača pametnih telefona Coolpad u siječnju je ove godine sa službenim ulaskom na tržišta zapadne Europe najavio dolazak novog proizvoda – Coolpada Porto S. Coolpad značajno ulaže u osmišljavanje smartphonea inovativnog dizajna, visoke kvalitete te povoljnih cijena, a ovaj model kombinira sve te značajke. Radi se o sasvim solidnom smartphoneu koji će s obzirom na odličan dizajn i vrlo povoljnu cijenu sigurno naći publiku i kod nas.


Coolpad Porto S je odličan omjer kvalitete i cijene

Ukoliko ste jedan od onih flagship fanatika i morate imati najjači telefon na tržištu bez obzira na cijenu Coolpad Porto S nije za vas, međutim svi vi ostali koji od svog smartphonea tražite vrlo dobre karakteristike za svakodnevno korištenje i lijep dizajn, ali niste spremni za to dizati kredite, došli ste na pravo mjesto.

Coolpad Porto S krasi 5’’ ekran HD rezolucije (1280×720), koji sadrži čak 294 piksela po inču. Miravision™ engine jedan je od noviteta koji može pomoći korisnicima pri poboljšanju kvalitete slike na zaslonu za još bolje vizualno iskustvo. Superbrzo preuzimanje sadržaja s interneta omogućiti će vam 4G LTE mreža, a uz 1+8 GB interne memorije i mogućnost poširenja pomoću MicroSD kartice, imati ćete dovoljno mjesta za pohranu manje zahtjevnih aplikacija te spremanje slika i full HD 1080p filmova koje možete snimati s 8 MP stražnjom kamerom uz mogućnost LED bljeskalice ili pak 2 MP prednjom kamerom za selfije i sve manje zahtjevne poduhvate.

Ukoliko vam dodatna memorija nije potrebna, možete ga koristiti i kao Dual sim telefon, koji će vam pružiti HD govorne pozive pomoću voice over LTE tehnologije. Coolpad Porto S dolazi s Android™ 5.1 Lollipop sustavom, koji je svježe dizajniran, brži, učinkovitiji i manje opterećuje vašu bateriju. Zahvaljujući njegovoj 2000mAh bateriji, vrijeme razgovora je produljeno na 8 sati, a vrijeme u standby modeu s 3G mrežom iznosi 6 ¼ dana, što se može dodatno produljiti uključivanjem Battery Saver Mode opcije. Sve navedeno upogonjeno je pomoć Mediatek™quad-core procesora  zapakirano u svega 125 g, što i ne čudi toliko jer se radi o jednom od najtanjih smartphonena u u njegovoj cjenovnoj kategoriji (7,6 mm).

S prvim danima svibnja, Coolpad Porto S u bijeloj i tamnosivoj boji prvi će u svojoj ponudi imati TELE2, te Mobis Electronic, koji će također kroz svoju mrežu partnera ovaj model učiniti dostupnim i u svim boljim prodavaonicama mobilnih uređaja, a cijena će biti nevjerojatnih 999 kuna!

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *