Na Steamu se putem Early Accessa pojavio novi borac u neumornom žanru survival igara s otvorenim svijetom. Iza igre stoji Funcom (poznat po avanturama Longest Journey i MMO-u The Secret World) koji je svoju novu igru odlučio nazvati Conan Exiles. U brutalnom svijetu tog pustolova i ratnika igrači moraju preživjeti, izgraditi svoje kraljevstvo i podrediti svoje protivnike u single playeru ili u multiplayeru.


Conan Exiles zavladao Twitchem

Kao što to obično biva kad izađe neka nova igra ovog tipa, svi veći i manji streameri skoče u novu avanturu. Valjda je ljudima zabavno gledati nepodopštine drugih, pa se tako Conan Exiles seli s prvog na drugo ili treće mjesto po popularnosti na tom streaming servisu.

Što možete očekivati od ove igre? Za početak možete uživati u detaljnom podešavanju svojeg avatara sve do veličine genitalija. Nakon toga upadate u svijet i krećete s prikupljanjem resursa, izgradnjom skloništa i svim ostalim što je nužno za preživljavanje. Funcom igračima omogućava da biraju hoće li igrati sami s NPC-jevima na svojem privatnom serveru ili će igrati s drugim igračima online.

Funcom kaže kako će Conan u Early Accessu provesti barem godinu dana, pa ako želite zaigrati igru odmah sada budite spremni na bugove, česte nadogradnje i promjene (opet, kao i kod većine igara tog tipa koje imaju ovakav razvojni ciklus). Conan Exiles se prodaje po cijeni od 29,99 eura i može se kupiti ili na Valveovom servisu ili na službenim stranicama. Na obje te stranice ćete pronaći sve odgovore na pitanja koja možda imate, a ispod teksta možete pogledati kako igra izgleda u pokretu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *