Japanski izdavač Square Enix je na sajmu Paris Games Week objavio kako će oba HD reizdanja Kingdom Hearts igara izaći sljedeće godine za PlayStation 4. Ime koje je ovoj kompliaciji dodijeljeno je Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, a ona uključuje četiri igre i dva filma.Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX stiže krajem ožujka

Square Enix je ove mnogima omiljene akcijske RPG-ove s poznatim Disneyjevim likovima počeo uljepšavati prije tri godine kada je za PlayStation 3 najprije izdao Kingdom Hearts HD 1.5 Remix. U tom paketu se nalaze dvije igre, Kingdom Hearts Final Mix i Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, dok je razvojni tim ubacio još i Kingdom Hearts 358/2 Days koji je gotovo tri sata filmova i scena iz originala, naravno u HD-u te s nekim novim scenama.

Godinu dana nakon toga su Squareovci izdali Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX koji slijedi istu formulu i kombinira Kingdom Hearts 2 Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix te kao i u prvom HD reizdanju, Kingdom Hearts Re:coded kao film. Treća kompilacija izlazi 24. siječnja 2017. godine isključivo za PlayStation 4, a ona se zove Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue.

Budući da su ove prve dvije kolekcije do sada bile dostupne samo za PlayStation 3, logično je da su se Squareovci odlučili pozabaviti verzijom za Sonyjevu najnoviju konzolu. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX izlazi 31. ožujka 2017. godine za PlayStation 4, a nakon toga se nadamo da će razvojni tim početi više pričati o Kingdom Heartsu III u kojem će protagonist Sora sa svojim pomagačima završiti sagu Dark Seeker. Više informacija o cijelom serijalu možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *