James Bond serijal vječan je kao i dijamanti, jedino što se mijenja su njegovi redatelji i glumci koji tajnog agenta 007 godinama utjelovljuju. Već je poznata činjenca kako je i Christopher Nolan, najpoznatiji po svojoj The Dark Knight trilogiji, izrazio želju da i on bude dio tog besmrtnog tima. Iako je trenutni Bond, Daniel Craig, potvrdio svoj povratak za najavljeni Bond 25 nastavak u suradnji s njegovom produkcijskom kućom Syncopy, poznati redatelj je izrazio želju za suradnjom s jednim od trenutno najpopularnijih glumaca, čija je karijera u velikom usponu baš od uloge Banea u Batmanovim filmovima.


Hoćemo li Banea uskoro vidjeti u 007 odjelu?

U nedavnom intervjuu, Nolan je izjavio da bi u vlastitoj režiji o besmrtnom agentu kao James Bond glumca želio vidjeti Toma Hardyja, čime bi radili na četvrtom zajedničkom projektu. Dvojac je stvorio određenu povezanost tijekom godina, što nije nimalo neobično kod redatelja i glumaca. Da cijela priča ima dobru podlogu početkom godine potvrdio je i sam Hardy izjavom da mu je ideja odlična što nas vodi sve bliže ostvarenju njihove ponovne kolaboracije. Njegov poznati bad boy stil također nije na odmet jer svakako može podnijeti aroganciju i oštrinu koje spadaju u osnovni 007 paket. Hardy se odlično snašao kao Bane u posljednjem nastavku Nolanove trilogije o Batmanu tako da je vrlo vjerojatno kako bi i u ovoj ulozi bio ‘’shaken, not stirred’’.

Posljednja suradnja Hardyja i Nolana je nedavno objavljeni film Dunkirk koji je dobio izvrsne ocjene, a ništa manje uspješan nije bio ni njihov prvi team up u Inceptionu 2010. godine. Hoće li ovaj dvojac doseći razinu Burton-Depp odnosa, to ćemo tek vidjeti. Iako će se gotovo sigurno ponovno susresti na James Bond setu, ta romantika ipak mora malo pričekati jer se Craig neće tako lako odreći besmrtnog agentskog odjela.

Tom Hardy kao James Bond bio bi određeno osvježenje, a pod Nolanovom palicom i gledatelji bi vjerojatno doživjeli malo drugačije izdanje slavnog agenta. Ne želimo zvučati zločesto, ali potajice se nadamo skorašnjoj Craigovoj abdikaciji s ovog kultnog trona kako bi Bane uzeo ono što mu pripada. Mišljenja smo da ova suradnja ne može razočarati i da će se zapravo ostvariti jer ipak, sutra nikada ne umire.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *