Avengersov Chris Evans već je godinama, zahvaljujući Marvelu, poznat kao Steve Rogers i njegov alter-ego Captain America, no zadnje predstavljanje Avengers: Infinity War filma na San Diego Comic-Conu navelo je brojne fanove na razmišljanje o još jednoj ulozi koja je (možda) u budućnosti namjenjena slavnom kapetanu. Naime, na  nekoliko prikazanih postera Evans, iako u običajenom ”red, white and blue” izdanju, neodoljivo podsjeća na poznatog bradonju iz gaming svijeta.


Chris Evans uskoro u bad boy Solid Snake izdanju?

Iako fanovi stripa pretpostavljaju da poster samo prikazuje Rogersovu nomadsku fazu kada je novi, nešto dlakaviji identitet prisvojio otkrivši kako je dužnosnik američke Vlade na čelu terorističke organizacije te u pitanje doveo povjerenje prema vlastitoj državi, druga strana drži nadu da je to moguća najava Chrisa Evansa kao Solid Snakea u Metal Gear Solid filmu. Neki su ga čak prikazali u punoj borbenoj spremi poznatog gaming seriijala, poput Twitter korisnika BossLogic-a, koji je svojim fan-artom gotovo profesionalno ostalima prenio doživljaj opasnog Evansa i sve još začinio dodavši mu prepoznatljivu cigaretu i bandanu. Filmska adaptacija kultne Metal Gear Solid igre još nema nikakvih razvijenih ideja o snimanju, iako će se na direktorskoj stolici zasigurno naći Jordan Vogt-Roberts, poznat po upravljanju nad ovogodišnjim Kong: Skull Island-u.

Ostvarenje ovog plana nailazi i na nekoliko prepreka. Zbog predane uloge Captaina Americe u pitanje se stavlja Evansova sposobnost prilagodbe nekom novom liku, a nezaobilazna je i činjenica kako su gotovo sve filmske adaptacije video igara završile kao potpuni neuspjeh i razočaranje što također može biti jedan od razloga glumčevog odbijanja (moguće) ponuđene uloge. Ipak, Chris Evans u Metal Gear Solid stilu pruža barem dašak nade u samu ideju, ako ne i u njezin nastanak.

Bez obzira što je njegov nastup superjunaka već sada kultan, vjerujemo kako se publika ni malo ne bi bunila na malo osvježenja u Evansovoj glumačkoj izvedbi. Možda je vrijeme da nakon obračuna s Thanatosom svoj zvjezdani oklop zamjeni SOCOM-om i napokon dokaže kako video igre na filmskim platnima ipak imaju smisla.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *