Dosta vam je Tekkena zbog True Ogreovog napada vatrom i Kazuyinog vrtenja? Street Fighter vam nije dovoljno casual i zahtijeva od igrača da uloži 16 sati dnevno i živi na energetskim pićima? Marvel vs Capcom: Infinite je za vas – kao što nam je to potvrdio svaki dosadašnji trailer, najnoviji i najrazvikaniji MvC naslov će biti dovoljno sulud da bude dostojan Marvelovih razbijačina te će imati paletu igrivih Capcomovih likova koja će zainteresirati gotovo svakog.


Nešto o Frank Westu i Haggaru, i, bubnjevi… ponovno ćemo moći zaigrati kao Nemesis iz Resident Evila

Loša Resident Evil igra je gotovo kao zdrava boca Coca-Cole – te dvije stvari ne postoje u bilo kojem svijetu koji ima veze sa stvarnošću. Ipak, Resident Evil 3 slovi za najpopularniju igru u serijalu što se tiče mnogih gamera, a Nemesis za jednog od najupečatljivijih likova ikad. Nakon što smo se pokrpali i opsovali zombi virus, sljedeća misao nakon susreta s Nemesisom nam je bila “Zašto ga ne možemo zaigrati?”

MvC: Infinite je tu da vam usliši želje, a kao Nemesis, koji se vraća iz Ultimate Marvel vs. Capcom 3, ćete se moći boriti protiv gotovo svih Marvel i Capcom likova koji bi vam mogli pasti na pamet. Kako ne bismo diskriminirali, navest ćemo kako četvrti MvC: Infinite trailer također sadržava Frank Westa iz Dead Rising te Haggara iz Final Fight.

Teško je ne uočiti i da trailer daje dosta vremena na ekranu Thanosu i Gamori, što je nesumnjivo kako bi promovirali Marvelov sljedeći film, Avengers: Infinity War, u kojem će Thanos biti glavni neprijatelj Avengersa. Što se nas tiče, trebamo više ovakvog promotivnog materijala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *