Drago nam je vidjeti da se Activision prihvatio jednostavnijeg imenovanja svojih Call of Duty igara, jer je postalo uistinu teško pratiti o kojem se nastavku radi. Kao što nam naslov daje do znanja, Call of Duty: WW2 odvija se u Drugom svjetskom ratu, a pored potvrđenog settinga, Activision je nedavno objavio da će uspostavljeni sistem klasa dobiti značajne preinake.


Baš kao i pravi vojnik, birat ćete specijalizaciju prije bitke

Call of Duty serijal kao da se dugo vremena klonio Drugog svjetskog rata iz nepoznatih razloga, no sad se vraća na povijesna bojišta sa stilom. CoD:WW2 izlazi 3. studenog, a po svemu sudeći, Activision na njega ne gleda kao još jedan nastavak u nizu ponekad teško prepoznatljivih igara.

Tome svjedoči odluka da redizajniraju sistem klasa, koji je bio prisutan već u prvom Modern Warfare nastavku. Create-a-class je svakako jednostavan sistem – dajte ime klasi, izaberite oružja i par dodataka i spremni ste za pokolj – no nije pretjerano dubok, što je mana koju bi nova inačica mogla popraviti.

Novi CoD će umjesto klasa imati Divizije, koje su, unatoč prisutnosti u mnoštvu pucačina i akcijskih igara, novitet za ovaj serijal. Svaki igrač će moći izabrati jednu od pet divizija te se posvetiti unaprijeđivanju svog lika unutar nje, a svaka će se razlikovati po mogućnostima koje daje liku kao i mogućim oružjima.

To je sve što zasad znamo, pored obećanja da će divizije pomoći pružanju autentičnog WW2 iskustva te da neće odskakivati od settinga. Plan zvuči dobro, a na Activisionu je da dobro balansira svaku od pet divizija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *