Jedan od najpopularnijih današnjih serijala, Call of Duty, svoj je život započeo prije trinaest godina. Prva pucačina je bila smještena u Drugom svjetskom ratu, a od tada je serijal prošao kroz razne ratne scenarije. Sada smo došli do trinaeste igre u serijalu imena Call of Duty: Infinite Warfare, a razvojni tim Infinity Ward, koji je radio na prvoj igri, bio je zadužen za njeno prebacivanje u futurističko okruženje. Infinite Warfare je izašao, a prema kritičarima radi se o još jednoj solidnoj pucačini.Infinite Warfare zaokružuje godinu dobrih pucačina

Ljubitelji FPS žanra ove su godine već dobili brojne poslastice, neovisno o tome vole li kampanje za jednog igrača ili napucavanje u multiplayeru. Iako su iz neko razloga igrači još uvijek izuzetno nabrijani na davanje negativnih reakcija na sam spomen Call of Dutyja, kritičari koji su dali svoje mišljenje o novoj igri u tom serijalu u velikoj su mjeri zadovoljni. Infinite Warfare je zasad ocijenilo 22 kritičara, a prosječna ocjena iznosi 81/100.

Oni koji su igru lošije ocijenili kao glavnu negativnu stvar izdvajaju to što nije dovoljno inovativna i to što kampanja zapravo nije ništa posebno. Kao pozitivne stvari ističu se novi zombi mod, solidno multiplayer iskustvo te remaster Call of Duty: Modern Warfarea koji dolazi zajedno s novom igrom.

Ako ste ljubitelj Activisionovog serijala, Infinite Warfare će vas vrlo vjerojatno zadovoljiti. Igra je dostupna za PC, Xbox One i PlayStation 4, pa ako je želite kupiti možete je pronaći na Steamu i Humbleu, u Microsoftovoj trgovini ili PSN trgovini. Najnoviji trailer nalazi se ispod teksta, dok ćete detalje o sci-fi svijetu Infinite Warfarea pronaći na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *