Već kada sam pomislio kako je Frogwares odustao od novog nastavka Call of Cthulhu, totalno nenajavljeno, na svjetlo je izašla vijest kako nas ipak očekuje nastavak ove horor igre. Odlična je to vijest za sve ljubitelje dobrog prepada i neočekivanih obrata, ali i sve one koji će to tek postati, jer se horor žanr vratio u svijet video igara na velika vrata.


Novi nastavak horor igre Call of Cthulhu

Kako je početkom 2014. godine objavljeno, Frogwares i Focus Home Interactive odlučili su se na zajednički projekt izrade novog nastavka kultnog horora. No nakon najave, vijest je brzo pala u zaborav. Kada sam već izgubio nadu kako ću moći uživati igrajući nastavak ove horor igre, isplivala je vijest kako ipak ima nade i to u obliku novog Call of Cthulhua. Vijest je potvrđena i sa dva nova screenshota, ali to nije jedini novitet. Već je predstavljen i novi developer koji će raditi na igri. Radi se o Cyanide Studio, koji je radio na naslovima poput Styx: Master of ShadowsBlood Bowl . No da sve nije „predobro da bi bilo istinito“ pobrinula se informacija kako će nastavak do nas stići tek nagodinu. Prisjetimo se kako je izgledao prošli nastavak.

Radnja igre odvija se na divljem zapadu dok su kauboji vladali tim dijelom. Izazovi stavljeni pred vas poput bijega nakon atentata pa sve do skrivanja od članova kulta i stealth mehanike, istinski će se poigrati vašom psihom. Revolver u ruke i istjerajte pravdu na svjetlo.Ipak se čini kako će  Outlast konačno dobiti izravnog konkurenta na mojoj listi top horor igara!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *