Blizzard je u lipnju najavio kako će njihova Battle.net aplikacija uskoro dobiti integraciju na Facebook, iako su mnogi zaboravili na taj cijeli slučaj, Blizzard naravno nije. Tada se spominjalo kako ćemo moći podijeliti svoje uspjehe i podvige iz Blizzardovih igara i na svoj Facebook profil, ali kako ćemo moći streamati igre direktno preko Battle.net aplikacije na Facebook. Blizzard Streaming je trenutno u beta fazi u Americi, a uskoro dolazi i kod nas.Battle.net


Blizzard Streaming je jednostavan i koristan

Nakon potrebnog updatea Battle.net klijenta, u gornjem desnom kutu, pored vašeg korisničkog imena, pojavit će se ikona kamere, pritiskom na nju moći ćete povezati svoj Battle.net račun s Facebookom, ako to još niste učinili. Nakon što aplikaciji date pristup i sve potrebne dozvole, Blizzard Streaming će prenositi sadržaj na vaš Facebook profil. Integracija Facebooka i Battle.neta je svakako velika stvari, ali izgledno je kako će se moći streamati i na druge platforme, među postavkama u izborniku nalazi se i opcija Streaming Platforms, gdje je trenutno dostupan samo Facebook, ali uskoro će vjerojatno biti i više opcija.

Izvorni izbornik koji vidljiv odmah po pokretanju streama nudi osnovne opcije, poput želite li koristiti mikrofon ili web kameru, dok se naprednije opcije za poboljšanje streama nalaze na zasebnom izborniku. Cijela stvar je još u beti, tako da su problemi i prigovori sastavna stvar te faze testiranja, ali zasad izgleda stvarno dobro.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *