Prije koji tjedan smo na Overwatch Adria pisali o brojkama koje su određeni sajtovi, sa svojim adult sadržajem, postignuli tokom Overwatch bete. Brojke su nas iznenadile, gdje se duže vrijeme špekuliralo da sam Blizzard stoji iza ovog “marketinškog” poteza. S naše strane znamo da njava prodaje sve, tako da se ne bi začudili da kompanija ima svoje prste u tome, no, zadnji reportovi su nam pokazali da smo u krivu.

Overwatch tracer i widowmaker


Nema šale s Blizzardom, Overwatch njava ide offline

Korisnik Spornm s Reddita, ujedno i autor jednog od najposjećenijih video uradaka (da da, onaj Crossing Worlds s tri ženske), je prijavio kako mu je isti uradak skinut s neta. U startu je mislio da se radi o iznimci, no ubrzo je dobio notifikaciju za još jedan video, gdje su zatim oba video uratka obrisana.

Kolege s PCGamesN pak tvrde kako se spomenuta akcija brisanja Overwatch njave ne odvija putem Blizzarda samog, već posredstvom tvrtke Irdeto. S naše strane vjerujemo kako se veliki B ne bi sam išao uplest u ovaj “problem”, već je angažirao tvrtku Irdeto da sav nepotreban njava sadržaj poskida dolje. Toliko o tome, šteta – što je sljedeće, Paragon?

Overwatch njava

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *