Posljednjih nekoliko dana gotovo sav interes igraće, a i malo šire zajednice pokupio je Pokemon GO. Kako Nintendo ne bi jedini puno naslovnice Blizzard je odlučio predstaviti novog heroja, odnosno heroinu za svoju popularnu multiplayer pucačinu Overwatch. Njeno je ime Ana Amari, a kako će se točno uklopiti u već bogatu postavu pročitajte u nastavku.


Novi Overwatch heroj supporta sa snajperom

Ana je jedna od osnivačica Overwatcha koja je nestala s radara nakon pada organizacije. Odlučila je kako bi bilo vrijeme da se vrati i nastavi sa svojom originalnom misijom, a to će raditi uz pomoć sljedećih vještina.

Oružje koje ova veteranka koristi je “biotička puška” s kojom može liječiti svoje saveznike ili ubijati svoje protivnike. Ako se odlučite na zumiranje, možete biti mnogo precizniji te tako dodatno utjecati na tijek borbe. Drugi napad kojeg ima je “Sleep Dart”, a njime će uspavati protivnika na šest sekundi koji će se doduše probuditi nakon što ga opet napadnete.

Zatim slijedi “biotička granata” koja u određenom radijusu istovremeno oštećuje protivnike i liječi vaše saveznike. Nakon eksplozije članovi neprijateljskog tima koji su bili zahvaćeni ne mogu se liječiti nekoliko trenutaka, dok se saveznici mogu brže “healati”. Za kraj imamo ultimativni napad Nano Boost kojim Ana drastično pojača nekog od svojih saveznika.

Ovaj novi heroj još uvijek nema službeni datum izlaska, ali će je zato Blizzard pošteno testirati u svojem PTR (Public Test Realm) okruženju i vidjeti treba li dodatno podesiti njene vještine. Ako vas zanima više detalja o njoj, bacite oko na službene stranice, a kad budemo saznali nešto više javit ćemo vam.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *