Vjerojatno ste već čuli kako je Blizzard HQ u zadnje vrijeme uzburkan. Pored uzimanja novih developera, stari i uspostavljeni zaposlenici se skidaju s postojećih projekata i stavljaju na tajne, neobjavljene naslove. Najnovija vijest kako je jedan od glavnih dizajnera kompanije stavljen na projekt koji još nije objavljen samo potvrđuje da Blizzard radi na nečem što bi mogao postati sljedeći hit.


Hoće li bez glavnog World of Warcraft PvP dizajnera orkovi pokoriti Azeroth? Nadajmo se da da

Možemo se našaliti kako bi, da je Blizzard Ubisoft, već znali mnoštvo detalja o sljedećem naslovu popularne fantasy kompanije. No, pošto su ipak malo tajnovitiji, trenutno ne znamo baš ništa, osim jedne bitne činjenice – Blizzard radi na nečem što očito ozbiljno shvaća.

To što je Blizzard spreman maknuti glavnog dizajnera za World of Warcraft PvP i staviti ga na projekt koji još nije objavljen nam govori da se radi na nečem većem. Što se njega tiče, Brian Holinka je objavio kako radi na nečem oko čega je uzbuđen te je inzistirao kako njegov odlazak ne znači loše stvari za WoW – naprotiv, tvrdi kako se igrači najpoznatijeg MMORPG-a mogu veseliti mnogo toga.

Ova vijest dolazi ubrzo nakon što je glavni gameplay dizajner za StarCraft 2 David Kim također napustio naslov kako bi prešao na tajni projekt. Iako nije potvrđeno da se radi o istoj igri, zna se kako Blizzard stoji iza samo nekolicine igara te je teško zamisliti kako istovremeno rade na dva projekta. Je li vrijeme da počnemo nagađati? Ne znamo za vas, no mi smo spremni za Warcraft 3 nastavak.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *