Unatoč tome što je rad na Mass Effect: Andromedi trajao pet godina, igra nije pretjerano oduševila ni kritičare ni igrače. Barem ne u onoj mjeri kojoj je trebala. Ipak, iako su svi vikali na BioWare, ono što nije mnogima bilo poznato je da je na igri radio jedan njihov manji ogranak, BioWare Montreal kojemu je ovo bio prvi veliki projekt. Nakon izlaska igre svima je postalo jasno kako to nije bila baš najpametnija ideja, ali tim i dalje radi na popravcima za igru.


Nova zakrpa bavi se gotovo svim aspektima igre

Prva veća zakrpa koju je BioWare izdao pozabavila se zloglasnim animacijama, grafičkim poboljšanjima i drugim bugovima, a sada su kao prvu stvar naveli poboljšane filmiće, naročito u prvom dijelu igre, bolju stabilnost i performanse, te rješavanje nekih od poteškoća koje su im prijavili igrači. Osim toga su rekli kako ne žele da igrači propuste bitne razgovore s članovima Tempesta, pa ako oni imaju još stvari za podijeliti s vama ta opcija u razgovoru više neće biti siva.

Igrači koji su kupili Deluxe ili Super Deluxe verziju igre dobit će dva nova skina za terensko vozilo Nomad, novo odijelo za glavnog lika i ekskluzivni paket za multiplayer za kojeg postoji velika šansa da se u njemu nalazi “ultra-rare” item. Za kraj su napisali kako su se pozabavili i balansiranjem multiplayer aspekta igre, a sve promjene možete detaljno proučiti ovdje.

Zakrpa pod brojem 1.06 dostupna je za sve tri platforme – PC, Xbox One i PlayStation 4. Uz ovo se trenutno Mass Effect: Andromeda na Originu prodaje po 30 posto nižoj cijeni, pa ako želite proći malo jeftinije zaputite se na stranice te digitalne trgovine koju je upogonio EA. Više detalja o samoj igri pronaći ćete na službenim stranicama, uz tutoriale, savjete i sve ostalo što vas zanima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *