Ubisoft nastavlja s proslavom svojeg tridesetog rođendana što znači da sljedećih mjesec dana igrači mogu besplatno preuzeti kultnu akcijsku avanturu Beyond Good & Evil. Kao i do sada, jedini uvjet za dodavanje još jedne igre u svoju kolekciju je da imate korisnički račun na Uplayju. Iako taj njihov servis nije baš omiljen, poklonjenom konju ne bismo trebali gledati u zube.


Prikladna ponuda zbog najave Beyond Good & Evila 2

Kada je izašao prije više od deset godina, Beyond Good & Evil je oduševio kritičare i igrače, ali je igra komercijalno podbacila. Ubisoft od 2008. godine obećava nastavak, ali se nažalost ništa nije dogodilo. Sada je ovaj izdavač konačno službeno potvrdio izradu nastavka na kojoj radi čovjek zaslužan za original, Michel Ancel. Zbog toga je ova ponuda sasvim prikladna, iako Beyond Good & Evil 2 sigurno nećemo vidjeti još koju godinu.

Ako vas zanima o čemu se igra radi, nalazite se u ulozi reporterke Jade koja svojim fotoaparatom otkriva veliku zavjeru za koju je zaslužna vlada na njenom planetu, zbog čega na svoja leđa preuzima teret spašavanja svojih sugrađana. Bilo bi joj jednostavnije da je isti fotoaparat iskoristila za fotografiranje vjenčanja, ali što je tu je. Beyond Good & Evil ima pogled iz trećeg lica, a Jade će koristiti svoje borilačke vještine kao i šuljanje u određenim dijelovima kako bi došla do istine. Uz to ima i zanimljivih mini igara, puno stvari za skupljanje, odlična atmosfera i glazba.

Svi oni koji su zainteresirani za preuzimanje i igranje ove igre mogu se zaputiti ovdje. Iako je dosta star, ako ste propustili BGE kad je izašao vrijedi ući u taj svijet, a može služiti i kao priprema za nastavak kad god on konačno ugleda svjetlo dana. Do kraja godine Ubisoft će podijeliti još dvije igre, a bit će zanimljivo vidjeti za koje su se odlučili.

beyond good & evil pc

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *