Od divova video igara koji su prezentirali na E3 2017, najviše su se istaknuli Bethesda i Ubisoft, kojeg ćemo pokriti u zasebnoj vijesti. Da, bio je tu i EA sa svojom objavom primamljivog Star Wars: Battlefront 2, no gameri su se sigurno najviše veselili onome što je Bethesda nudila, što uključuje novi Dishonored te novi Wolfenstein.


Dishonored 2 dobiva nastavak, no ipak ćete morati kupiti Dishonored 2 kako bi ga zaigrali…

Ne treba čuditi da se Bethesdina prezentacija znatno vrtila oko Skyrima te Elder Scrolls franšize kao cjeline – ipak su to neke od najpopularnijih fantasy igara ikad. Bilo je tu i riječi o Fallout 4, nedavno izdanoj postapokaliptičnoj pucačini koja slovi za glavni futuristički RPG u kojem ne provodite odveć vremena u svemiru.

No ne bi to bila prava E3 konferencija bez nekih najava, pa je tako Bethesda potvrdila Wolfenstein: The New Order nastavak o kojem se pričalo punih godinu dana. Čini se kako Wolfenstein 2: The New Colossus neće pretjerano odskakati od prethodnika, te će vas opet staviti u ulogu protagonista znanog kao BJ Blazkowicz koji nije pretjerani fan nacista. Stari arsenal oružja će dobiti neke upečatljive dodatke, a tu će biti i posebne mogućnosti vašeg lika po kojem je serijal poznat.

Također je najavljena Dishonored 2 ekspanzija koja se tretira kao nastavak. Zvuči zbunjujuće, no sve što trebate znati je da se Dishonored 2: Death of the Outsider vrti točno oko, pogodili ste, okončavanja Outsidera, figure koja vam je dosad pomagala na sve strane. No, znate kako je to u video igrama – kad vam kažu da nekog morate ubiti, bolje naoštrite nož i ne postavljajte previše pitanja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *