Domaći razvojni tim iz Zagreba imena Little Green Man Games svoju je prvu igru, Starpoint Gemini, izdao prije pet godina. Radilo se o sci-fi RPG-u i taktičkom simulatoru u kojem su se igrači morali usmjeriti na upravljanje zasebnih letjelica od kojih svaka ima svoje prednosti. Iako im prva igra nije bila najbolje prihvaćena, to ih nije omelo da naprave nastavak, poboljšaju ono što se igračima i kritičarima nije sviđalo u originalu te sada tu istu igru nude svima besplatno.


Starpoint Gemini 2 do sutra besplatan na Steamu

Druga igra u Starpoint Gemini serijalu izašla je krajem rujna 2014. godine i dobila je dosta bolje ocjene od svog prethodnika. Radi se o istom konceptu – kapetan ste svoje letjelice u svemiru kojeg istražujete u 3D-u te se susrećete s raznim protivnicima i uživate u borbama s njima. Možete birati između 70 različitih brodova kojima možete nadograđivati sustave i prikloniti se jednoj od 50 frakcija kojoj se nalaze u svijetu Starpoint Geminija 2.

Razlog ove promocije je objavio izdavač Iceberg Interactive – sutra nova igra u serijalu, Starpoint Gemini Warlords napušta Early Access program, pa svi oni koji se žele upoznati s tim znanstveno-fantastičnim svijetom mogu to kroz Starpoint Gemini 2 napraviti. Ponuda vrijedi do sutra u 19 sati po lokalnome vremenu, a sve što morate napraviti je zaputiti se na Steam stranicu igre, kliknuti na “Install Game” i dodat ćete je trajno u svoju kolekciju.

Starpoint Gemini 2 prodao se u 300 tisuća kopija, a Starpoint Gemini Warlords je u Early Accessu dobio uglavnom pozitivne ocjene od igrača. Službene stranice trenutno nisu u pogonu, pa ako želite saznati nešto više o toj novoj igri bacite oko na stranice na Valveovom servisu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *