Telltale je nedavno objavio kako će igrači moći zaigrati posljednju epizodu Batmana do kraja ovog mjeseca, a najnovija je vijest mogućnost besplatnog preuzimanja prve epizode. Svi oni koji žele isprobati njihovu viziju Batmana to mogu od sada i napraviti, što je u današnje doba rijetkost. Uz to, za PC verziju igre stigla je i zakrpa koja bi trebala riješiti neke probleme s performansama.


Telltale će kompletirati prvu sezonu Batmana u impresivnom roku

Batman – The Telltale Series započeo je svoju avanturu početkom kolovoza ove godine, a Telltale je odlučio u ovom slučaju požuriti s izdavanjem epizoda. Inače im za cijelu sezonu treba desetak mjeseci, nekad više, a Batman će biti kompletiran u nešto više od četiri mjeseca.

Sama igra dobila je dosta solidne ocjene, no problemi s PC portom razočarali su igrače koji su pisali recenzije na Steamu. Razvojni tim je izdao nekoliko zakrpa s kojima su poboljšane performanse, a uz besplatnu prvu epizodu stigla je još jedna koja bi trebala riješiti još neke poteškoće i podržati širi spektar konfiguracija.

Peta epizoda još uvijek nema točan datum izlaska, ali ako ste htjeli vidjeti kako Vitez tame izgleda u ovom ruhu prije nego što se odlučite na kupovinu sada imate tu opciju. PC verziju možete pronaći na Steamu, dok se za konzolaške zaputite u online trgovine za onu koju posjedujete. Više detalja o samoj igri možete pronaći na službenim stranicama.

batman - the telltale series prva epizoda

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *