EA je odlučio svim zainteresiranim igračima omogućiti da besplatno isprobaju njihov Origin Access. Za one koji još nisu čuli za njega, radi se o modelu mjesečne pretplate za PC koja donosi razne pogodnosti poput pristupa punim verzijama igara koje je moguće odigrati u cijelosti, raniji pristup igrama koje izdaje EA te popust od deset posto na svaku kupovinu odrađenu u toj online trgovini.


Probni period za Origin Access traje sedam dana i vrijedi za PC

Iako EA ima verziju Origin Accessa za Xbox One, koja se zove EA Access, ova ponuda trenutno vrijedi samo za one koji se igraju na računalima. Izdavač je zamislio da promocija funkcionira ovako – zaputite se na Origin Access stranice i registrirate se ili ako imate već korisnički račun možete to obaviti i putem Originovog klijenta, odaberete “Free Trial” te se odlučite za pretplatnički model (moguće je birati između mjesečnog i godišnjeg).

Kada ste to odradili imate sedam dana za istraživanje svega što Origin Access nudi, pa ako zaključite da vam se ne sviđa prije kraja sedmog dana otkažete pretplatu i EA vam neće ništa naplatiti. Mogućnost registracije traje do 7. ožujka, tako da će ponuda isteći taman prije ranijeg isprobavanja Mass Effect: Andromede koju će Origin i EA Access pretplatnici moći zaigrati od 16. ožujka.

origin access pc

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *