Visoko učilište Algebra u prvim danima 2016. organizira ciklus besplatnih zimskih škola za srednjoškolce – svi koji su zainteresirani za dvodnevne škole na temu digitalnog marketinga, robotike i programiranja, mrežnih tehnologija i etičkog hakiranja ili školu razvoja računalnih igara moraju se prijaviti najkasnije do 22. prosinca.


Svaka od škola održat će se u dva termina

Visoko učilište Algebra omogućit će zainteresiranim srednjoškolcima da tijekom zimskih praznika steknu nova znanja na posve besplatnim dvodnevnim školama o nekim od danas najatraktivnijih i najzanimljivijih tema iz područja digitalnog marketinga i računarstva. Zainteresirani srednjoškolci tako se mogu prijaviti za dvodnevne škole digitalnog marketinga, cyber sigurnosti tj. etičkog hakiranja, razvoja računalnih igara ili robotike i programiranja.

Svaka od škola održat će se u dva termina – s početkom 4. ili 7. siječnja 2016. – i u trajanju od dva dana, a potrebno se što prije prijaviti putem stranice http://www.racunarstvo.hr/besplatne-zimske-skole-za-srednjoskolce/, odnosno stranice pojedine škole. Na tim se stranicama nalaze i potpuni rasporedi svih predavanja kao i popis tema s kojima će se mladi imati priliku upoznati.

Budući da je broj mjesta za zimske škole ograničen te da se ponovno, kao u slučaju prošlogodišnjih događanja za srednjoškolce očekuje velik interes, pozivamo sve zainteresirane da svoju prijavnicu ispune što prije!

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *