Blizzard razmatra posebnu ponudu za gledatelje  World of Warcraft filma koji izlazi ove godine. Priča se pojavila na Redditu gdje je korisnik fatsocks objavio, kako je dobio zanimljivu anketu od strane Blizzarda. Naime, uz veoma očekivani film redatelja Duncan Jonesa, ove godine izlazi i nova World of Warcraft ekspanzija pod nazivom Legion. Čini se kako će film biti  iskorišten i za promociju same ekspanzije, što je vrlo pametno odigrano od strane Blizzarda. Tako bi svi koji pogledaju WoW film mogli biti bogato nagrađeni. Sve što se događa oko WoW filma i nove ekspanzije, pod budnim je okom Blizzardovih fanova. Samo se nadamo da neće zabrljati.


 

World of Warcraft ekspanzije za gledatelje World of Warcraft filma?

Blizzard često povezuje svoje igre raznim referencama, nagradama, itemima, mountovima i tome slično. Sasvim je za očekivati da će to napraviti i sa svojim filmom. Tako je fatsocks dobio anketu prema kojoj bi Blizzard mogao napraviti i “Ultimate Movie Edition” koji bi svojim gledateljima donio mnogo više od samog filma. Još ne znamo što bi moglo biti ultimativna edicija filma, radi li se o posebnim kartama ili će u ponuditi biti i običan World of Warcraft film i onaj ultimativni. Nagrade za gledatelje “Ultimate Movie Editiona” trebale bi biti SVE World of Warcraft ekspanzije izašle do sada, in-game item i mjesec dana besplatnog igranja. Puni popis u nastavku:

uz to biti će uključeni i:

  • mjesec dana besplatnog igranja
  • eksluzivni in-game item

Za ekskluzivni item ne znamo o čemu se radi, ali mu se radujemo. Sve to biti će besplatno uz kartu World of Warcraft “Ultimate Movie Edition”. Da je anketa prava, te da se ne radi o prevari, potvrdio je i Blizzardov zaposlenik.

World of Warcraft film bi trebao izaći 10. lipnja, ove godine

Izlazak filma bi trebao dodatno podignuti prašinu iza nove ekspanzije, World of Warcraft: Legion, koja izlazi u rujnu. Blizzard tvrdi da će ekspanzija izaći do 21. rujna ili na taj datum. Uvijek se puno očekuje od WoW ekspanzija, i svaki put kada nova ekspanzija izađe dobar dio igrača se vrati, ali problem je – kako ih zadržati.

Posljednja ekspanzija u serijalu, World of Warcraft: Warlords of Draenor, nije najbolje prihvaćena od strane braće gamera, gdje su se prigovori odnosili na skoro sve segmente igre: priču, nove elemenate igre (Garrison), farm botove, multiboxere, odnosno – sve napravljeno kako bi se lakše privukli novi igrače, a ne zadržali stari. Blizzard se ovoga puta možda odlučio za drugačiji pristup. Pobuditi emocije igrača filmom kako bi se vratili igri, samo na koji mjesec, da bi potom izbacili novu ekspanziju i zadržali igrače.

Naravno, vratit će se i dio onih koji su prestali igrati za vrijeme nekih ranijih ekspanzija. Možda se čini malo nepravedno da netko samo tako dobije svih pet ekspanzija koje su neki od nas uredno platili, ali ne vjerujemo da će to imati ikakvog utjecaja. Ionako neće imat dosta vremena da nafarmaju naš gear, rating i raid progress. 

 

Velika očekivanja često rezultiraju razočaranjem

Pozdravljamo ovu ideju i vjerujemo kako će pritisak igrača i fanova pridonijeti tome da u Blizzardu donesu pravu odluku. Ipak, malo nas plaši ta hrpa očekivanja. Za vrhunske proizvode ne treba dodana vrijednost. Odrekli bi se i ovog paketa za odličan WoW film, još bolju ekspanziju i bolji drop rate za Invinciblea. Vidim vas kako se smijete, vi koji ste imali sreće. Ništa, ICC clear #324, poželite mi sreću.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *