Tom Clancy’s The Division je nedavno navršio godinu dana, a broj igrača koje ova igra još uvijek zabavlja nije baš onakav kakav Ubisoft želi. Od izlaska igre se mnogo toga promijenilo, a igrači su pronašli drugu zabavu – rješenje ovog francuskog izdavača je promotivni vikend za vrijeme kojeg svi zainteresirani mogu uskočiti u post-apokaliptični New York.


Promocija vrijedi za PC, Xbox One i PS4 verzije The Divisiona

Ako ste ovog vikenda htjeli zaigrati nešto drugačije ili vas samo zanima što se promijenilo otkad ste zadnji put uskočili hodali uglavnom pustim ulicama Velike Jabuke, možete preuzeti The Division. Verzije za Xbox One i PlayStation 4 pronaći ćete u digitalnim trgovinama na te dvije konzole, dok ćete za PC verziju morati koristiti Ubisoftovu platformu Uplay.

Kao što je običaj kod ovakvih promocija, uz besplatno isprobavanje standardna i Gold verzija igre prodaju se po sniženim cijenama ako zaključite da vam se sviđa ono što ste iskusili i želite dalje nastaviti igrati, a sav napredak će vam se prenijeti. The Division je već sada imao trial verziju koja vam omogućuje igranje u trajanju od šest sati ili dostizanje levela osam, ovisno što dođe prije. Naravno, za vrijeme trajanja ove promocije te restrikcije ne vrijede, pa možete igrati koliko sati vam slobodno vrijeme dozvoljava.

The Division Free Weekend je već započeo, a ponuda traje do 7. svibnja u 22 sata po lokalnome vremenu. Za Year 2 Ubisoft priprema dvije velike besplatne nadogradnje, a što točno imaju na umu možete proučiti ovdje.

the division besplatan vikend

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *