EA i DICE pripremaju nove sadržaje za popularnu pucačinu Battlefield 1, a uz to je stigla i objava o tome kako će PC i Xbox One igrači ovog vikenda moći besplatno zaigrati tu igru smještenu u razdoblje Prvog svjetskog rata. Probne verzije su malo drugačije ovisno na kojoj ćete platformi igrati, a kako je ovaj veliki izdavač to zamislio pročitajte u nastavku.


Osim besplatnog vikenda u pripremi nova ekspanzija za Battlefield 1

Novo proširenje za Battlefield 1 zove se They Shall Not Pass i oni koji ne posjeduju Premium Pass moći će ga zaigrati 28. ožujka. Oni igrači koji su si priuštili Premium Pass moći će ekspanziju zaigrati dva tjedna ranije. Novosti koje će tada stići jesu tri nove mape, nova vozila i nova oružja, a sve ostalo što možete očekivati opisano je ovdje.

Besplatan vikend kojeg smo spomenuli održat će se između 4. i 6. ožujka na Xboxu One i računalima, dok su vlasnici PlayStationa 4 izostavljeni iz ove promocije. PC igrači mogu Battlefield 1 isprobati putem Origina i vremenski su ograničeni na 10 sati te mogu birati između pet mapa i četiri moda u multiplayeru i zaigrati dvije misije u kampanji za jednog igrača. Xbox One igrači nisu uopće ograničeni i mogu raditi što hoće.

Ispod teksta možete pogledati posljednji stream u kojem je razvojni tim pričao o nadolazećim promjenama i sadržajima za igru, a sve druge informacije potražite na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *