Ako bi Beograd morali opisati u par kratkih crta, onda bi najviše istaknuli dobru klopu, jeftine Taxije, zgodne cure i pregršt eSporta. Za ovo zadnje se brinu momci iz organizacije Fortuna eSports, a za sve ostalo morat ćete se sami uvjeriti početkom sljedećeg mjeseca, odnosno 2.7.2017., kada će ekipa zaokružiti finale treće sezone svoje lige zvane Fortuna Championship Series.


Registracija je potrebna, no ulaz je besplatan

Do kraja regularnog djela sezone ostala su još samo dva kruga, nakon koje će biti pozvani svi koji su sudjelovali u playoff seriji. Među favoritima su trenutno teamovi SBB, ASUS, RUR i x25, koji ujedno imaju i najviše izgleda da završe u final, koje će se održati sljedeći mjesec, točnije 2.7. u Domu Omladine, Beograd. Svi posjetitelji su dobrodošli, upad se ne plaća, već se od vas očekuje da svoje mjesto rezervirate pod sljedećim linkom.

Za slučaj da vam nije do izleta u Beograd, računajte da će stream biti live na njihovom Twitch kanalu, a kao šlag na tortu cijelo natjecanje možete pratiti i na televizijskim kanalima Sport Klub 3, Ultra TV i Orlando.  Za sve ostale informacije posjetite njihov službeni sajt http://www.fortunaesports.com/, kao i fanpage pod sljedećim linkom: http://www.facebook.com/FortunaEsports. Vidimo se 2.7. u Beogradu!

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *