Iako je Battlefield 4 starija igra od Battlefield Hardlinea, njena popularnost i dalje je veća. Sigurni smo da je to glavni razlog izdavanja nadogradnje upravo za nju prije samog Hardlinea koju su EA i DICE pripremili za tu multiplayer pucačinu. Radi se velikoj promjeni korisničkog sučelja koja će olakšati igračima na više načina, a za sada je dostupna samo na PlayStationu 4 i Xboxu One.


Battlefield 4 s ljepšim UI-jem zasad samo na konzolama

DICE i EA su spomenuli ovu nadogradnju prije par mjeseci i rekli su kako će je izdati ovog ljeta. Svojeg okvirnog datuma izlaska su se držali, ali samo za konzolaške verzije igre. Oni koji se bore na virtualnim bojištima na računalima svoju će nadogradnju morati pričekati dok izdavač i razvojni tim ne odluče da je vrijeme da je i oni dobiju.

Novo sučelje za Battlefield 4 dostupno je svim vlasnicima igre na PlayStation 4 i Xboxu One, a evo što kaže službeni blog:

“Upalite li Battlefield 4 na Xboxu One ili PlayStationu 4 primijetit ćete da stvari izgledaju malo drugačije. Predstavljamo novo korisničko sučelje za Battlefield koje će pružiti intuitivnije i više centralizirano iskustvo za Battlefield igre – počevši s Battlefieldom 4 na konzolama. Osim potpune promjene izgleda ima nekoliko promjena oko načina na koji igrate s prijateljima. Nadogradili smo Squads tako da vaša materijalizacija pored prijatelja na bojištu bude puno bolje iskustvo.”

Osim toga je DICE ubacio preporuke mapa, modova i ostalih stvari koje su prilagođene vašem načinu igranja ove multiplayer pucačine. Sve ovo služi kao priprema za Battlefield 1 nakon čijeg će izlaska ovo sučelje postati dostupno za sve Battlefield igre, čime razvojni tim želi drastično olakšati biranje igara iz tog popularnog serijala.

Ostale planove za preinaku korisničkog sučelja će DICE objavljivati kako se bude bližio datum izlaska Battlefielda 1 koji izlazi 21. listopada za PC, Xbox One i PlayStation 4.

battlefield 4 nadogradnja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *