Nakon što je Origin Access pretplatnicima bio dostupan za igranje u trajanju od 10 sati te zatim onima koji su putem predbilježbi kupili skuplju verziju igre kako bi dobili raniji pristup, Battlefield 1 konačno mogu zaigrati svi igrači. Sudeći prema ocjenama kritičara, DICE je uz očekivano dobro multiplayer iskustvo napravio i solidnu kampanju za jednog igrača što je jako dobra vijest za ljubitelje serijala.


Povratak Battlefielda 1 u Prvi svjetski rat pun je pogodak

Ove godine su dva najveća konkurenta u žanru multiplayer pucačina odlučila otići u kompletno drugačijim smjerovima. Infinity Ward je Call of Duty: Infinite Warfare odlučio smjestiti u dalju budućnost i prikupio je izuzetno negativne reakcije, dok je DICE odlučio Battlefield 1 vratiti u doba groznog Prvog svjetskog rata i oduševio je ogroman broj igrača. Taj uspjeh se nastavio i u otvorenoj beti u kojoj je krajem kolovoza sudjelovalo više od 13 milijuna igrača čime je ona postala najuspješnija beta u povijesti EA-a.

Svi oni koji su nestrpljivo čekali konačnu verziju i skakanje u virtualne rovove to sada mogu napraviti na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4. Battelfield 1 se prodaje u tri verzije – standardna za 59,99 eura, Deluxe za 79,99 eura i Ultimate za 129,98 eura. Prve dvije se neznačajno razlikuju, Deluxe vam za 20 eura više nudi neke kozmetičke dodatke, oružja i pet Battlepackova, dok Ultimate verzija sadrži još i Premium Pass koji uključuje četiri ekspanzije kada one postanu dostupne.

Za kraj ćemo spomenuti kako izgleda da ovog puta EA nema problema sa serverima, pa ako želite odmah uskočiti u multiplayer akciju ne biste trebali naići na poteškoće. Sve što vas zanima o Battlefieldu 1 pronaći ćete na službenim stranicama, a ako ste već krenuli s borbom zapamtite da K/D omjer nije najbitniji i pomažite svom timu.

battlefield 1 multiplayer

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *