U posljednjih nekoliko godina razvojni tim Telltale Games postao je sinonim za odlične avanture koje su usmjerene na priču i donošenje teških odluka. Svi oni koji vole taj žanr sigurno su već zaigrali The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales From The Borderlands i ostale igre iz njihovog kataloga. Uskoro će se tim odličnim igrama pridružiti i njihova vizija Gothama i Viteza tame, pa ćemo s nestrpljenjem čekati kolovoz kada bi se igre trebali moći dočepati.


The Telltale Series je još jedna epizodična avantura

Osim po odličnim pričama koje umovi iz Telltalea mogu ispričati, druga stvar po kojoj su poznati je format u kojem izdaju igre. Sve avanture koje izdaju epizodične su i osim par iznimaka, sve se sastoje od njih pet. Tako ni Batman – The Telltale Series neće biti ništa drugačiji, a prema objavi koja je osvanula na službenom blogu, prvu epizodu ćemo moći zaigrati u kolovozu na PC-u, PlayStationu 3, PlayStationu 4, Xboxu 360, Xboxu One i mobilnim uređajima.

Telltale trenutno još nije bio spreman objaviti točan datum izlaska, tako da možemo pretpostaviti da se radi o sredini ili kraju kolovoza, ali vjerujemo da će to interaktivno iskustvo biti vrijedno čekanja. Glasove likovima će posuditi poznata lica iz igraće industrije, pa će tako Batman biti Troy Baker koji tu ulogu već odradio u Batman: Arkham Knightu, Laura Bailey je dobila ulogu Seline Kyle, a u ostatku postave nalaze se još Erin Yvette, Enn Reitel, Murphy Guyer i Richard McGonagle.

Za kraj ostaje spomenuti cijenu koja još uvijek nije definirana, ali prema dosadašnjim trendovima možete računati na 23 eura za cijelu sezonu. Ako želite saznati nešto više o nadolazećim avanturama najvećeg svjetskog detektiva, bacite oko na službene stranice, a u nastavku video s pregledom sustava borbe:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *