Kada je izašao 2009. godine, Batman: Arkham Asylum je podigao ljestvicu i za akcijske igre i za igre sa super junacima u glavnoj ulozi. Mnogima omiljeni Vitez tame dobio je igru s odličnom, napetom pričom, poznatim likovima iz tog svijeta koje su glumci izuzetno uvjerljivo oživjeli i akciju s kojom je naš junak pokazao zlikovcima da se s njime ne mogu šaliti. Arkham Asylum je zbog toga dobio zaslužene nagrade za najbolju akcijsku avanturu i najbolju igru godine od mnogih kritičara, a nakon nje je izašlo još četiri igre u serijalu. Od ovog petka će prve dvije moći zaigrati vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One.


Batman: Return to Arkham – reizdanja za aktualne konzole

Izdavač Warner Bros. odlučio je uposliti studio Virtuos za izradu portova koji će na konzolama aktualne generacije koristiti Unreal Engine 4. U ovoj kolekciji nalaze se Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City, a obje igre sadrže sve izdane DLC-ove, poboljšanu grafiku, unaprijeđene modele i okoliše te poboljšano osvjetljenje, efekte i sjenčanje.

Iako su konzolaši mogli zaigrati originale, onima koji nisu još zaigrali ove igre ili pak onima koji se žele vratiti u ovaj mračan svijet ovo će biti odlična prilika, budući da bi svatko trebao iskusiti ono što je Rocksteady napravio. S Arkham Originsom je razvojni tim malo zeznuo stvar, kao što je za Arkham Knight bio jako loš PC port, ali oni koji su odigrali posljednju igru na konzolama bili su jako zadovoljni završetkom trilogije Arkham.

Ako ste zainteresirani za igranje ovih igara to ćete moći od ovog petka, 21. listopada, a za kupovinu Batman: Return to Arkhama zaputite se u Microsoftovu trgovinu ili u hrvatsku PSN trgovinu, ovisno o tome koja vam verzija treba. Warner Bros. je izdao prikladan trailer, a možete posjetiti i službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *