EA je do sada upoznao igrače sa svojim promotivnim On The House ponudama u kojima svako malo putem svojeg servisa za prodaju digitalnih igara imena Origin dijele besplatne igre. Jedini uvjet za njihovo preuzimanje je da imate otvoren korisnički račun i da ne zaboravite to napraviti jer ponuda nakon nekog vremena u potpunosti nestaje. Ovaj veliki izdavač je pripremio novu besplatnu igru, a ovog puta se radi o kultnoj avanturi Syberia II.


Syberiu II je do daljnjeg moguće besplatno preuzeti na servisu EA-ja

Point and click avantura Syberia II izašla je krajem 2004. godine za PC, PlayStation 2 i Xbox, a prije dvije godine je razvojni tim i izdavač Microids pripremio verzije za PS3, Xbox 360 i iOS. Radi se o nastavku na originalnu Syberiu koja prati avanture američke odvjetnice Kate Walker.

Ona je odlučila napustiti svoj stresan život i pratiti ekscentričnog izumitelja na putu prema Syberiji u kojoj još uvijek nekako žive mamuti. U nastavku se situacija malo promijenila, ali je gameplay ostao isti – rješavanje zagonetki i određenih dijelova igre kako biste saznali što se zapravo događa.

Ako ste zainteresirani za igranje ove igre, doslovno vas ništa ne košta. Sve što morate napraviti je posjetiti Originove On The House stranice, ulogirati se i dodati igru u svoju kolekciju. Ovo također služi kao dobra priprema za upoznavanje s pričom koja će se nastaviti u Syberiji III kojoj je Microids nedavno odredio datum izlaska za 20. travnja.

syberia II besplatno preuzimanje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *