Arnold Schwarzenegger je bez sumnje najupečatljiviji Terminator robot – iako je Robert Patrick bio iznimno efikasan kao posebno opaki Terminator s dotad neviđenim mogućnostima, Arnold ga je ipak prestigao kao lice franšize, što zbog kompleksnosti njegova lika a što zbog slavne “I’ll be back” rečenice.


Nije lagao – vraća se u šesti film u serijalu

Terminator serijal je imao svojih poteškoća – nakon petog nastavka nije bilo sigurno hoće li Paramount nastaviti s planirana dva filma, a stvari su se daljnje zakomplicirale kad je objavljeno da će James Cameron dobiti natrag prava na franšizu u 2019.

No čini se kako se pametni roboti ipak vraćaju, bar ako je vjerovati Schwarzeneggeru. Unatoč karijeri u politici, bodybuilderska ikona nije izgubila želju za glumom, kao što se, između ostalog, vidi u Expendables filmovima. Tako Arnold navodi da je razgovarao s Cameronom te da su mu se svidjele redatelje ideje, kao i to da mu je uloga u filmu praktički garantirana.

James Cameron je poznat po nizu kvalitetnih filmova u zadnjih nekoliko detalja, od kojih se trenutno najviše ističe nedavno rebootani Alien serijal. Rijetko tko sumnja u Cameronove redateljske sposobnosti, te se može pretpostaviti kako će bilo koji film stavljen u njegove ruke izaći kao solidan završni proizvod.

To su dobre vijesti za Terminator franšizu, pošto su vijesti kako će Cameron nastaviti Terminator franšizu prethodile Schwarzeneggerovoj objavi. Kako stvari stoje, očekuje se da će Deadpool redatelj Tim Miller pomoći Cameronu s Terminator 6 filmom, što je još jedan razlog da željno iščekujemo povratak ubojitih robota.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *