Razvojni tim Studio Wildcard još jednom je nadogradio svoju survival igru s dinosaurima ARK: Survival Evolved. Ona se nalazi u Early Access programu od početka lipnja prošle godine, a od tada ju je zaigrao veliki broj igrača i dobila je dva veća besplatna DLC-a, The Center i Primitive+ ARK Total Conversion te jednu veliku ekspanziju imena Scorched Earth koju tim naplaćuje po cijeni od 19,99 eura.


Nove mape i dinosauri u nadogradnji za ARK: Survival Evolved

Dvije glavne značajke koje ova nadogradnja donosi jesu ubacivanje proceduralno generiranih mapa i tri nove vrste dinosaura. Studio Wildcard kaže da ubacivanjem proceduralne generacije omogućuje igračima da stvore mape i svijet s uvjetima koji odgovara njihovom stilu igranja. Između ostalog, možete birati visine planina, dubine dolina, broj jezera, rijeka i oceana te izgled terena. Kreativce sigurno veseli ovaj razvoj događaja.

S druge strane, tri nova dinosaura su sljedeća: Kaprosucus koji grabi plijen, Chalicotherium koji baca veliko kamanje i Diplocaulus koji daje kisik. Druge promjene koje se spominju jesu mogućnost direktnog upravljanja oružjem dok jašete manje dinosaure, Explorer Notes sustav, čvršće platforme na stabilna i mogućnost kastriranja pripitomljenih dinosaura.

ARK: Survival Evolved dostupan je za PC putem Steama i Xbox One putem Game Preview programa. Igra je osim za te dvije platforme u izradi i za PlayStation 4 za kojeg će izaći kada tim odluči da je spremna. Verziju za računala možete kupiti na Valveovom servisu i Humbleu, dok onu za Microsoftovu konzolu možete pronaći ovdje. Za više detalja o igri posjetite službene stranice, a ispod teksta možete pogledati kratak pregled same nadogradnje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *