Toliko igara nas stavlja u već poznatu ulogu – mi smo heroj koji mora svrgnuti zlu korporaciju koja lagano preuzima, ili je već preuzela, svijet. Radnja u ovakvim igrama se najčešće odvija u bliskoj budućnosti, gdje su takve korporacije uspostavile kontrolu koja je u sadašnjosti nezamisliva. No što je za one koji, umjesto svrgavanja takvih korporacije, žele biti na čelu jedne? Nova PC strategija Spinnortality će nam odgovoriti na to pitanje.


Divovske GMO rajčice i kontrola uma više nisu samo san

I dok vas većina strateških igara stavlja u ulogu nekog tko jednostavno želi proširiti svoju zemlju, Spinnortality vam ipak daje nešto drukčije motive. Kao vlasniku futurističke kompanije koja znatno podsjeća na Monsanto i slične korporacijske divove, cilj vam nije samo proširenje – čitav svijet mora biti pod vašom kontrolom, što god bilo potrebno da to postignete.

Tako ćete u ovoj simulaciji biti zaduženi za stvaranje imidža, stvaranje političkih saveza, nadziranje što više dijelova svijeta te ostvarivanja profita na načine na kojima bi zavidile neke od modernih zlih korporacija za koje znamo. Kao da ovo nije dosta, Spinnortality će vas aktivno nagrađivati za odabire koji škode čovječanstvu, te će tako svakom igraču biti u cilju biti što veći zlikovac – ako ste se nadali okrenuti igru na glavu i biti na čelu dobre kompanije, developer James Patton će dati sve od sebe da vam to omogući.

Dodajte druge korporacije koje vas pokušavaju svrgnuti te protiv kojih ćete morati igrati prljavo, i imate kompletnu i opsežnu igru koja vam dozvoljava da pokorite svijet kroz društvene medije i politiku. Moći ćete se pobrinuti da budućnost ne bude vesela od 31. kolovoza, kad Spinnortality postaje dostupan.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *