AeroCool Advanced Technologies, jedna od respektabilnijih tvrtki u branši gaming opreme, proširila je svoju Xpredator liniju napajanja sa linijom 80+ Gold primjeraka koji su značajno efikasniji u svom radu. Nova napajanja predstavljaju ono najbolje što tvrtka može ponuditi ambicioznim igračima i entuzijastima i to u četiri modela, počevši od 550 W sve do 1000 W. Xpredator serija napajanja poznata je po svom agresivnom dizajnu i odličnom omjeru cijene i kvalitete. Već ove dvije značajke dovoljan su razlog da obratite pozornost na nova AeroCool napajanja, ali dolaze s još nekoliko izvrsnih dodataka.


Sva četiri napajanja iz Xpredator serije su modularna

Xpredator Što znači da nećete imati problema sa gužvom u svom kućištu obzirom da možete prikopčati samo one kablove koji vam trebaju, dok ostatak spremite sa strane i iskoristite kad se ukaže potreba. Sva napajanja su certificirana kao 80+ Gold, što znači da njihova učinkovitost doseže za certifikat potrebnih 92%. AeroCool je ovo postigao koristeći se jednim 12 voltnim railom, čime se omogućuje visoka kompatibilnost i vrlo visoka snaga izlazne struje. Maksimalna devijacija voltaže na izlazu je +/- 3%, zahvaljujući DC-DC dizajnu, što je manje od Intelovog zahtjeva od +/- 5%. Glavni cilj novih Xpredator napajanja je postići adekvatnu kvalitetu izlazne DC struje sa što manje strujne buke kako bi se smanjile interferencije između sistemskih komponenti.

Xpredator – Vanjski dizajn i hlađenje

Estetski je Xpredator daleko od prosječnog napajanja. Kombinirajući futurističke elemente sa rešetkama uz sivi aksijalni ventilator postiže se prepoznatljivi izgled kompletne jedinice. Modeli sa 550, 650 i 750 W dolaze sa 120 milimetarskim ventilatorom, dok se najskuplji model od 1000 W hladi ventilatorom promjera 140 milimetara. Sve varijante su zapanjujuće tihe, zahvaljujući kontroli brzine ventilatora po potrebi, kao i optimiziranom krivuljom koja pokazuje da se brzina podiže u vrlo sitnim intervalima kako bi se izbjegle neugodne varijacije u glasnoći prilikom jačeg opterećenja računala.

Dodatne značajke koje izdvajaju Xpredator napajanja od konkurencije

Podrška za ATX12V v2.4 format, kao i EPS v2.92 standarde osiguravaju visoku kompatibilnost sa svom opremom koju danas možete kupiti i spojiti na ova napajanja. Glavni strujni kabel, kao i dodatni za osiguravanje stabilnosti rada procesora su obučeni u 60 cm dugu zaštitu koja odlično izgleda, a i štiti kabel od eventualnog habanja o oštre rubove kućišta. Niska potrošnja struje u standby modu rada, kao i zaštitni mehanizmi poput Over Voltage (OVP), Over Current Protection (OCP) za 3.3V i 5V, Over Power (OPP), Under Voltage (UVP), Short-Circuit (SCP) kao i Surge/Inrush Current Protection (SIP) osiguravaju zaštitu od prenapona, prednapona, previsokog i preniskog napona, kao i svih ostalih čestih varijacija koje mogu rezultirati trajnom štetom na unutarnjim komponentama samog napajanja, kao i komponentama računala.

Aerocool Xpredator 80+ Gold napajanja su raspoloživa za prodaju putem interneta od idućeg tjedna, a predložene cijene su kako slijedi:

Aerocool Xpredator 550GM 550 Watts Modular 580 HRK / 75,00 EUR
Aerocool Xpredator 650GM 650 Watts Modular 635 HRK / 83,00 EUR
Aerocool Xpredator 750GM 750 Watts Modular 675 HRK / 88,50 EUR
Aerocool Xpredator 1000GM 1.000 Watts Modular 1050 HRK / 139,00 EUR

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *