Aerocool Advanced Technologies je jedna od vodećih tvrtki koje se bave proizvodnjom odlične gaming periferije, a zadnji njihov iskorak što se vlastitih proizvoda tiče predstavljen je upravo danas u Tajvanu. Radi se o revolucionarnom DIY paketu pod imenom Dream Box namijenjen kreativcima. Ime proizvoda je također povezano s kreativcima, budući da je smišljeno i odobreno putem prošlogodišnjeg Free Your Imagination natjecanja. U paketu dolazi ukupno 118 dijelova, koji su dovoljni da izgradite tri PC kućišta po uzoru na prethodne Aerocool proizvode bez ikakvih dodatnih troškova.


Aerocool Dream Box je DIY kit kakav još niste vidjeli

Aerocool Dream Box omogućuje korisnicima ne samo da stvaraju vrhunska PC kućišta ili ploče za testiranje – mogućnosti su zapravo beskonačne i ograničene samo vašom maštom. Starter kit uključuje razne komponente, uključujući aluminijske cijevi, razne vrste spojnica pod drugačijim kutovima, montažne C-prstenove za druge spojeve kao i dijelove usko vezane za potrebe PC kućišta kao što su lim za matičnu ploču, ladica za napajanje i jedan I/O panel. Dream Box se isto tako može iskoristiti za sklapanje lampi, stolova, držača čaša kao i razno raznih korisnih gadgeta. Za veće projekte moguće je iskombinirati više Dream Box paketa kako bi se došlo do željenog proizvoda.

Aerocool u paketu isporučuje i knjigu uputa u kojoj su objašnjeni glavni principi sklapanja, kao i primjer jednostavne instalacije komponenti u obliku video tutoriala na službenim stranicama. Zainteresirani mogu pristupiti i katalogu dijelova koji se nalazi na istoj lokaciji kako bi se došlo do potrebnih detaljnih informacija za svaki od njih. Zbog činjenice da je većinski dio konstrukcije izgrađen od aluminijskih cijevi, bazu karakterizira visoka krutost i stabilnost, što je dodatno potpomognuto spojnicama koje su pritegnute vijcima. Zbog toga cijeli okvir može podnijeti više opterećenja nego što možda mislite na prvu.

Svi kupci Dream Box paketa pozvani su da svoje kreacije pokažu na Aerocool Facebook stranici, gdje svoje dizajne mogu dijeliti sa drugim korisnicima pomoću nacrta. Dream Box DIY kit raspoloživ je od danas diljem svijeta i to po cijeni od €134,90 za Europu ili US$149,90 za Sjevernu Ameriku.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *