Tek nešto više od mjesec dana prošlo je od izlaska najnovijeg poglavlja u serijalu Call of Duty zvanog Infinite Warfare, a izdavač Activision odlučio je igračima dati pet dana da besplatno isprobaju sva tri dijela igre. Na žalost PC igrača, ova ponuda vrijedi samo za vlasnike Xboxa One i PlayStationa 4, a akcija započinje već preksutra.


Call of Duty: Infinite Warfare Free Trial Event trajat će šest dana

Oni koji nisu htjeli početkom studenoga dati 60 eura ili više za novi Call of Duty od 15. do 20. prosinca moći će isprobati kampanju za jednog igrača, multiplayer komponentu, kao i popularni zombi mod potpuno besplatno. U sklopu priče moći ćete odigrati dva levela, u multiplayeru doći do ranka 15, a ubijajući zombije do ranka tri.

Mnogi izdavači i timovi u današnje vrijeme organiziraju besplatne vikende za svoje igre, ali obično ne ovoliko rano od izlaska igre i ne ovoliko dugo. Call of Duty: Infinite Warfare dobio je solidne ocjene, ali nije pretjerano oduševio igrače od same svoje najave. Vjerojatno je to glavni razlog zašto Activision želi da što više zainteresiranih isproba igru, pa se možda odluče na kupovinu pune verzije.

Ponuda vrijedi za PlayStation 4 i Xbox One verzije igre, a preuzimanje možete započeti u četvrtak od 19 sati po lokalnom vremenu. Free Trial Event završava 20. prosinca u isto to vrijeme, pa bi to trebalo biti dovoljno vremena da odlučite želite li kupiti punu verziju ili ne. Ispod teksta možete baciti oko na najavni trailer, a na pomalo nezgrapnim službenim stranicama ćete pronaći više detalja o samoj igri kao i poveznice za kupovinu igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *