Prvi će BioShock, koji sada već spada među igre koje morate odigrati, sljedeće godine proslaviti deseti rođendan. Razvojni tim i izdavač 2K nije htio čekati još jednu godinu, pa nas samo dva tjedna dijeli od reizdanja BioShock: The Collection. O paketu koji se sastoji od uljepšane prve dvije igre u trilogiji i BioShock Infinitea kojemu još ne treba taj tretman čuli smo glasine već prošle godine, a 2K ga je na proljeće službeno potvrdio. Kako bi nas podsjetili da ćemo uskoro opet moći zaroniti u Rapture, objavili su tri gameplay videa u kojima se može vidjeti grafički napredak.


BioShock: The Collection stiže za nešto više od dva tjedna

Prije tjedan dana je razvojni tim objavio video u kojem se uspoređuje originalna igra s ovom koju će po prvi puta moći zaigrati i vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One, a moramo priznati da igra izgleda mnogo bolje. To nije ništa neobično, budući da je devet godina u igraćoj industriji kao čitava vječnost.

Sada je došao na red sam gameplay, pa tako možete vidjeti što sve tri igre nude. Prvi je naravno originalni BioShock, zatim je tretman uljepšavanja dobio i BioShock 2, dok za BioShock Infinite 2K nije vidio potrebu mijenjanja jer je igra već rađena za konzole nove generacije.

BioShock: The Collection naći će se u prodaji 16. rujna za PC, Xbox One i PlayStation 4. Za PC igrače postoji iznimka – ako posjedujete BioShock ili BioShock 2 grafičku nadogradnju ćete dobiti besplatno. Ako želite kupiti kolekciju ona će vas koštati 59,99 eura, a osim samih igara uključuje sav DLC koji je izdan za njih uz komentare razvojnog tima o procesu razvoja. Detalje o paketu pročitajte ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *