ESL je najavio dosad najveće Overwatch natjecanje – $100.000 vrijedan Overwatch Atlantic Showdown! Natjecanje bi trebalo okupiti najbolje svjetske Overwatch ekipe, ali i ponuditi kvalitetan stream za sve fanove novog Blizzardovog hit naslova. U nastavku saznajte što nas sve čeka u nadolazećim mjesecima.


Otvorene kvalifikacije, a najboljih osam odmjerit će snage na Gamescomu

ESL  će kroz mjesec dana online kvalifikacija probrati najbolje ekipe EU i NA regija, a osam najboljih natjecat će se na LAN završnici u Njemačkom Kelnu u okviru sajma Gamescom.

Same kvalifikacije bit će otvorenog tipa; počinju 27. 6., a održati će se na ESL-ovoj platformi ESL Play. Više detalja o kvalifikacijama i pravilima natjecanja očekujemo u sljedećim tjednima, jedino što zasad znamo je da će se održati u četiri ciklusa, a da će ih kroz mjesec dana prenositi pokrivati casterski trojac Jason Kaplan, Mitch ‘Uber’ Leslie i Leigh ‘Deman’ Smith iz ESL-ovog studija u Kelnu.

LAN turnit će trajati 2 dana s tim da je prvi dan (subota 20.8) rezerviran za grupnu fazu, a drugi dan (nedjelja 21.8.) rezerviran za playoff.

esl overwatch lan, gamescom overwatch LAN, overwatch, overwatch adria, overwatch gamer, overwatch kup, overwatch kupovi, overwatch lanovi, overwatch natjecanja, overwatch turniri
Deman i Kaplan ponovno castaju skupa, ovaj put je igra u pitanju Overwatch

Za sve novosti vezano uz ovo natjecanje pratite naš Facebook Page Overwatch Adria. Uz to, nedavno smo pokrenuli i Discord kanal – pridružite nam se, nađite ekipu i vježbajte u zagrijavanju za otvorene kvalifikacije Atlantic Showdowna!

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *