Sjećate li one prve PC igre koja vas je potpuno zaokupila i koju ste igrali satima? Igrate li je možda neku od njih i danas? 

Možda vas je kompletno uvukla u gaming svijet, a možda ste na nju trošili samo sate. Ona jedna zbog koje ste možda ostali kod kuće iako ste trebali ići u školu ili na predavanje. Možda čak igrajući i dočekali zoru. Sjećate li se? 

Na Microsoft Hrvatska Facebook stranici upravo je u tijeku nagradni natječaj u kojem su se susreli razni gameri, neki stari igrači i oni koji su tek započeli ljubav prema igranju i započeli priču o najboljim PC igrama koje su do sada igrali. 

Otvorio se svojevrsni vremeplov i mogu se pročitati zaista legendarna imena igara. Zato smo vam izdvojili 10 najboljih igara svih vremena, barem tako korisnici opisuju svoje iskustvo. Popis nismo pisali prema popularnosti, ali sami procijenite: koju od ovih ste igrali?

 1. Minecraft
 2. Worms
 3. GTA San Andreas
 4. Call of Duty
 5. Warcraft
 6. PES
 7. Duke Nukem
 8. Need For Speed
 9. Heroes of might and magic
 10. Resident evil

Slažete li se s ovim popisom? Slobodno dodajte naziv one za koju mislite da bi trebala biti u ovom popisu i uključite se u natječaj na Facebok stranici Microsoft Hrvatska, jer onaj tko najzanimljivije opiše najdražu PC igru i objavi uz fotografiju na nagradni post, osvaja Omen by HP prijenosno računalo.

Ovo prijenosno računalo izrađeno je kako bi izgledalo odlično i imalo vrhunske performanse. Samo neke od njih su:

 • grafička kartica koja pruža najbolju kvalitetu slike i najviši framerate kod igranja.
 • fantastičan audio podsustav koji potpisuje Bang&Olufsen
 • odlični četverojezgreni Intel Core i7 procesor
 • dizajn koji je mnogo više od običnog laptopa

Natječaj traje do 26.4.2017. – uključite se ili barem prelistajte neke komentare, garantiramo vam svojevrsni vremeplov.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *